Na raznih žurih in privat dogodkih

Pripravljen imamo tudi animacijski program za popestritev dogajanja, v kolikor organizator dogodka to želi (igre in šale, ki so zabavne in hkrati udeležencev ne postavijo v neroden položaj). Količina animacijskega programa je po želji naročnika. 

Kar se tiče narodne glasbe igramo tako kvintet, kot trio skladbe. Ka se tiče zabavne glasbe, igramo  slovenske (od evergreenov do drugih pop skladb), hrvaške (pop, klapske, stari jugo rock) in skladbe tujih izvajalcev.

Glede izvajanja glasbe se dogovorimo z vami po želji (narodne in zabavne enako, več narodne, manj zabavne, manj narodne več zabavne – po vaši želji). Igramo tako dolgo dokler so prisotni gosti, tako da naročnik ne rabi biti v skrbeh, da bi mi igrali do dogovorjene ure, potem pa kljub dobro razpoloženim gostom zaključili. 

Naš zaščitni znak je tudi ubrano 4 glasno petje, poleg tega naj samo še omenimo, da igramo tako narodno kot zabavno glasbo 100% v živo. 

V primeru, da se odločite za nas, se podpiše pogodba (en izvod ostane vam, drugi nam), zaradi birokracije in pa predvsem zaradi tega, da imate neko zagotovilo, da ste pri sebi mirni, da boste na svoj pomemben dan zagotovo imeli glasbeno podlago – skratka po podpisu pogodbe smo mi 120% ob dogovorjeni uri na dogovorjenem mestu. Za dodatna vprašanja smo vedno na voljo.