Uroš Škripec

Glede na to, da med vsemi člani ansambla šteje največ pomladi, bi Uroša lahko poimenovali tudi Opojen senior.

Na zabavah in prireditvah zraven igranja in petja skrbi še za povezovanje programa, humor ter aktiven stik med publiko in muzikanti.

Več krat dobi tudi navdih za pisanje novih besedil, glasbe in priredb, kar ansambel z veseljem in s pridom izkoristi. Po duši je veseljak, dobrovoljček, ki vidi kozarec vedno na pol poln.

Po izobrazbi je naravoslovec, zato ne preseneča, da ima zelo rad živali in naravo, s tem pa je povezan tudi eden izmed njegovih najljubših hobijev – ribolov.

V prostem času poskuša čim več časa preživeti z družino in prijatelji, za katere tudi zelo rad peče in kuha.

Piši mi... 🙂

Vesel bom vsakega sporočila… In potrudil se bom, da ti odpišem. Obljubim !

Uroš Škripec

Piši mi... 🙂

Vesel bom vsakega sporočila… In potrudil se bom, da ti odpišem. Obljubim !

Mene tudi poglej, mene tudi… 😉

Matjaž Zemljič

Čeprav je najmlajši v ansamblu, je več kot zagotovo najglasnejši član… ko sede za bobne. Bik po horoskopu, po srcu pa ljubezniv, vztrajen in seveda tudi brez glavne lastnosti bika ne gre – trmast. V ansamblu mu je dodeljena prav posebna naloga in sicer skrb za kombi,...

Dominik Solina

Dominik je najnižji član ansambla, ne po višini ampak po svojem glasu (bas).  Je nepogrešljiv član ansambla, saj hitro poskrbi, da kakšen stol ali pa stojalo med službenim časom povari. V prostem času se ukvarja z vinogradništvom. Ob rujni kapljici, ki jo skrbno...

Božidar Štiberc

Božidar je že od majhnih nog povezan z glasbo. Kot otrok je zelo rad prepeval in obiskoval številne glasbene koncerte.